• ona modelu zůstává v před kamerou s nějakým vlasy přes obličej

    Agentura shoot pro fotomodelka

    Model s bílou koženou tašku

    Model s bílou koženou tašku

    Tyto fotografie pro talent skautingu agentur (modelů, tanečníků, herců a další) by měl především respektovat přirozený vzhled osoby, a to nejen, aby se zabránilo vytvořit masku, která následuje v této osoby na jeho kariéru, ale hlavně proto, že obvykle dále jen „malé defekty“ aby herec vypadal jako skutečné osoby, daleko od krásy konceptu představen módou, kde každý model by měl vypadat perfektní panenku.
    Z druhé strany, které se účastní na odlitku, jak jste se probudila v dopoledních hodinách, nemůže být nejvhodnější.
    To je důvod, proč se k tomuto nalíčení I používat pouze concealers, nadace a barvy v přírodních odstínech, respektuje přirozenou krásu každého subjektu.

    Portrét mladé a krásné dívky

    modelovat nahý vzhled make-up pro castingová agentura portfolio

  • Italském stylu drama, make-up a střelba

    Marina s černých šatech představují v dramatické póze

    Marina, polovina těla focení. Černé šaty a černé paruky, se zelenými kontaktních čoček.


    Chcete-li dát Marina tento nový vzhled, jsem prostě neměl používat make-up, ale také černé bob paruku v lidské vlasy, které jsem zde našel: CinemaWigs.com, a některé zelené kontaktní čočky, aby se její pohled ‚pop‘.

    marina připraven pro make-up. vlasy schované pod parukou čepici

    Marina před make-up

    Marina sportovní módní make-up a černé bob paruka

    Marina po make-up a vlasy

    Make-up byl studován docela těžké, hladký a v přírodních barvách, protože jsem už plánoval natočit venku, ve velmi slunečného dne, kdy by mohlo slunce světlo zmizet veškerou práci maskérka.
    Začal jsem připravit hladký základ s konturování a upozorní, pak jsem se přihlásil nějaké hluboké tóny fialové červené na rty a tváře. To bylo Marina poprvé s barevnými kontaktními čočkami, a poté, co se snaží s některými kosmetickými sklér mušlí, které opravdu nebylo jí dobře zapadá jsme našli kompromis s těmito měkkými zelenými čoček.
    Vzhled očí byl také obohacen o některé lidské vlasy falešné řasy, opravdu přírodní, aby přidali nějaké pěkné stíny přes oči.
    Díky své rodné a příjemném stylu v lodě, jsme byli schopni získat tyto zajímavé obrázky.

    model představuje jako italské ročník diva

    vintage střelba italský styl

  • praktické efekty pro film a média

    Často jsem dotazován na výrobu jednoduchých a živoucí praktické dopady, jako jsou modřiny, řezné rány a poranění, a to jak pro klasické filmy a televizní natáčení.
    Tak jsem vytvořil sadu silikonových protéz, které mohou být snadno přijaty získat rychlé a dobré výsledky v kratším čase.

    picture of a cinema practical effect: cut on a lower arm

    wound on a lower arm

    picture of a girl playing cards with a vampire girl. She's betting her blood

    Playing cards with a vampire

    Na rozdíl od metody přenosu Tinsely tyto protézy nemají dále k dispozici například vrstvu tetování papíru nad a okraje řezu může být velmi ostrý.
    Kromě toho mohou být základním nátěrem (oba silikonem nebo barvy s alkoholem), retušovat a některé předměty (například některé malé díly ze skla pryskyřice) mohou být integrovány ještě před aplikací protetického.

    Silikon pre-malování umožňuje ponechat některé detaily neprůhledné (tj. Okolní kůže) a některá další jasné a zářivé (tj ránu uvnitř), takže za mokra dojem, aniž by aplikačního falešnou krev ani jiné tekutiny.

    Kromě toho je celá protetická je transparentní, lepené silikonem samotnou, která ponechává dobrou průhlednost podrobnosti o kůži pod a dělá to jednodušší pro vyhlazení protetických vnější okraje.

    picture of a girl laying down in a bathtub, with a bleeding cut on her neck

    girl suicides in the bathtub

    picture of wound set collecion

    cut and wound set of prosthetics for cinema practical effects

  • Medvěd kostým pro televizní pořad

    Medvěd kostým maska

    Medvěd Kostým – kožešina hlava maska

    Pracovat jako maskér (Masker tady v Praze) není vždy tvořit krásné dívky a Bodypainting .. Pro natáčení některých krátkých filmů, které mají být později zveřejněných v médiích, tentokrát jsem byl požádán o vytvoření maskota masku a změnit vzhled herce ve výběrovém řízení medvídka (.. malý medvídek vyšší než já ..).

    Vzhledem k tomu, charakter byl antropomorfní medvěd, oblečený v obleku a kalhoty, musela jsem se soustředit svou práci jen na masku a rukavice.

    Přes jednoduchost základní myšlenka, práce byla poměrně náročná a vyžaduje určitou pozornost. Po dokončení modelu v plasteline přes odlévané obličeje, postupoval I vytvářet škeble formy, kopírující ve dvou různých kusech měkké polyuretanové pěny, aby mobility úst.

    making of bear mask

    Měkké polyuretanové pěny používá k vytvoření medvědí masku.

    Pak jsem postupoval pokrývající masku s umělých vlasů, tvarovat a šít ji na velikosti hlavy, střih a barvu, a nakonec použít zavírací „pull“, která umožňuje nezbytné úpravy masky, aby se vešly všechny tváře.

    Po dokončení všechno bylo lepené a šité správně, což dokazuje, že někdy vizážisté nepoužívají pouze kartáče.

    Aby to bylo věrohodné jsem dokončil svou práci tím, že maluje s airbrush, akryly, a přikryl jsem nos, už černý pruh, s tenkou vrstvou silikonu, který určil přirozený lesk ..

    herec v medvědím kostýmu

    Zblízka medvědí masky

    herec v medvědím kostýmu

    Herec oblečený s medvědím kostýmu, hrát ve vlaku.

    Zájem o pronájem masku? Klikněte zde pro více informací!